El Gremi de Galeries d’Art de Catalunya presenta les exposicions i activitats més destacades dels seus socis

Just al 2018 el Gremi de Galeries d’Art de Catalunya complirà quaranta anys. En aquest temps no hem deixat de treballar per la professionalització i la promoció de les activitats del sector del mercat de l’art català a nivell nacional, estatal i internacional, donant suport a la seva activitat comercial i ocupant-nos també de la representació del col·lectiu davant de les institucions nacionals i exteriors.

CATALÀ - El Gremi i les Galeries (pdf)El Gremio de Galerías de Arte de Cataluña presenta las exposiciones y actividades más destacadas de sus socios

Precisamente en 2018 el Gremio de Galerías de Arte de Cataluña cumplirá cuarenta años. En este tiempo no hemos cejado en nuestro empeño de trabajar por la profesionalización y la promoción de las actividades del sector del mercado del arte catalán a nivel nacional, estatal e internacional, apoyando su actividad comercial y ocupándonos también de la representación del colectivo ante las instituciones nacionales y exteriores.

ESPAÑOL - El Gremio y las Galerías (pdf)

Nova temporada 2017-2018 amb exposicions col·lectives i mostres d’artistes que treballen a Catalunya

Les galeries del GGAC presenten la nova temporada artística 2017-2018, on destaquem la segona edició del Certamen Miró&Art i diverses exposicions de galeries associades que continuen amb els proppassats Barcelona Gallery Weekend i el Young Gallery Weekend.

CATALÀ - Programa de la temporada (pdf)Nueva temporada 2017-2018 con exposiciones colectivas y muestras de artistas que trabajan en Cataluña

Las galerías del GGAC presentan la nueva temporada artística 2017-2018, en que destacamos la segunda edición del Certamen Miró&Art y varias exposiciones de galerías asociadas que continúan con los recientes Barcelona Gallery Weekend i el Young Gallery Weekend.

ESPAÑOL - Programa de la temporada (pdf)

Un passeig per les obres que podeu veure en aquest inici de temporada

Un paseo por la obras que podréis contemplar en este inicio de temporada

OBRES 2017-2018 (pdf)

Les nostres galeries

Nuestras galerías

II Certamen Miró&Art

Per segon any consecutiu Vermuts Miró i el Gremi de Galeries d’Art de Catalunya (GGAC) convoquen el Certamen Miró&Art.

Cridats a participar els artistes que treballen a les galeries d'art associades al GGAC, el jurat haurà de triar un guanyador entre 62 obres presentades per 50 artistes de 23 galeries d'art membres del GGAC. Una decisió difícil de prendre que serà pública el proper 18 d'octubre. Esperem també que al 2018 puguem fer una nova exposició col·lectiva amb totes aquestes obres presentades. De moment, podran contemplar-les visitant les galeries d'art participants entre el 10 d'octubre i el 3 de novembre, on cada galeria exposarà les obres dels artistes que ha presentat a concurs.

En aquesta segona edició, Joan Brossa és qui inspira els artistes participants, a les envistes de la celebració de l'Any Brossa per al 2019 i quan la Fundació Brossa ja ha iniciat un seguit d'accions per commemorar-lo, entre les quals es pot comptar aquest mateix certamen Miró&Art, on hi participa com a entitat col·laboradora.

Per participar, als artistes participants se'ls demana la creació d'una obra que pot ser una pintura, un dibuix, o una fotografia, en color i de mides màximes 100 cm d'alt per 70 cm d'amplada. Entre totes les obres presentades, els membres del jurat -presidit per Meritxell Torra i Junyent (vocal de Junta del GGAC i codirectora de Dolors Junyent, Galeria d'Art) i format per Vicenç Altaió (director de la Fundació Brossa), Hèctor Albericio (de la galeria Art Petritxol), Francesc Mestre (antic director de Francesc Mestre Art) i Laura Prats (representant de Vermuts Miró)- decretaran una única obra com a guanyadora, la qual serà reproduïda i adaptada com a etiqueta de l'edició limitada de vermut

CATALÀ - Certamen d'Art Vermuts Miró (pdf)
Por segundo año consecutivo Vermuts Miró y el Gremi de Galeries d’Art de Catalunya (GGAC) convocan el Certamen Miró&Art.

Llamados a participar todos aquellos artistas que trabajan en las galerías de arte asociadas al GGAC, el jurado tendrá que elegir un ganador entre las 62 obras presentadas por 50 artistas de 23 galerías de arte miembros del GGAC. Una decisión difícil de tomar que se dará a conocer el próximo 18 de octubre. Esperamos también que en el 2018 podamos hacer una nueva exposición colectiva con todas estas obras presentadas. De momento, pueden ser contempladas visitando las galerías de arte participantes entre el 10 de octubre y el 3 de noviembre, donde cada galería expondrá las obras de los artistas que ha presentado a concurso.

En esta segunda edición, Joan Brossa es quien inspira a los artistas participantes, avanzándonos a la celebración del Año Brossa para el 2019 y cuando la Fundación Brossa ya ha iniciado una serie de acciones para conmemorarlo, entre las cuales se puede contar este mismo certamen Miró&Art, donde participa como entidad colaboradora.

Para participar, a los artistas participantes se les pide la creación de una obra que puede ser una pintura, un dibujo, o una fotografía, en color y de medidas máximas 100 cm de alto por 70 cm de anchura. Entre todas las obras presentadas, los miembros del jurado -presidido por Meritxell Torra Junyent (vocal de Junta del GGAC y codirectora de Dolors Junyent, Galeria d'Art) y formato por Vicenç Altaió (director de la Fundación Brossa), Hèctor Albericio (de la galería Art Petritxol), Francesc Mestre (antiguo director de Francesc Mestre Art) y Laura Prats (representante de Vermuts Miró)- decretarán una única obra como ganadora, la cual será reproducida y adaptada como etiqueta de la edición limitada de vermut reserva Miró&Arte 2018.

ESPAÑOL - Certamen de Arte Vermuts Miró (pdf)

Obres / Obras

Galeries / Galerias

1. AB Galeria d'Art
2. Àgora 3
3. Àmbit, Galeria d'Art
4. Anquin's, Galeria d'Art
5. Artevistas Gallery
6. Canals-Galeria-Museu
7. Espai Cavallers
8. Espai G d'Art
9. Fifty Dots Gallery
10. Galeria Antoni Pinyol
11. Galeria Comas
12. Galeria Cortina
13. Galeria Fotogràfica IlMondo
14. Galeria Jordi Barnadas
15. Galeria Jordi Pascual
16. Gothsland
17. Grup Escolà Mar
18. Imaginart Gallery
19. L’Arcada, Galeria d'Art
20. Legaxart Gallery
21. Olivart Art Gallery
22. Pigment Gallery
23. Traç d'ArtCircuit Young Gallery Weekend

En el marc del Barcelona Gallery Weekend, s'organitza per tercer any consecutiu aquest circuit d'exposicions de caràcter independent: el Young Gallery Weekend. Malgrat haver-se presentat el cap de setmana del 29/09 a l'01/10, la majoria d'exposicions continuen en els seus espais.

Membres del GGAC hi participen Fifty Dots Gallery i Olivart Art Gallery.


Circuito Young Gallery Weekend

En el marco del Barcelona Gallery Weekend, se organiza por tercer año consecutivo este circuito de exposiciones de carácter independiente: el Young Gallery Weekend. A pesar de haberse presentado el fin de semana del 29/09 al 01/10, la mayoría de exposiciones continúan en sus espacios.

Miembros del GGAC que participan son Fifty Dots Gallery y Olivart Art Gallery.

Young Gallery Weekend - programa (pdf)