El Gremi de Galeries d’Art de Catalunya presenta les exposicions i activitats més destacades dels seus socis

Just aquest 2018 el Gremi de Galeries d’Art de Catalunya compleix quaranta anys. En aquest temps no hem deixat de treballar per la professionalització i la promoció de les activitats del sector del mercat de l’art català a nivell nacional, estatal i internacional, donant suport a la seva activitat comercial i ocupant-nos també de la representació del col·lectiu davant de les institucions nacionals i exteriors.

CATALÀ - El Gremi i les Galeries (pdf)El Gremio de Galerías de Arte de Cataluña presenta las exposiciones y actividades más destacadas de sus socios

Precisamente este 2018 el Gremio de Galerías de Arte de Cataluña cumple cuarenta años. En este tiempo no hemos cejado en nuestro empeño de trabajar por la profesionalización y la promoción de las actividades del sector del mercado del arte catalán a nivel nacional, estatal e internacional, apoyando su actividad comercial y ocupándonos también de la representación del colectivo ante las instituciones nacionales y exteriores.

ESPAÑOL - El Gremio y las Galerías (pdf)

Nova temporada 2018-2019 amb exposicions col·lectives i mostres d’artistes que treballen a Catalunya

Les galeries del GGAC presenten la nova temporada artística 2018-2019, on destaquem la tercera edició del Certamen Miró&Art i diverses exposicions de galeries associades que continuen amb els proppassats Barcelona Gallery Weekend.

CATALÀ - Programa de la temporada (pdf)Nueva temporada 2018-2019 con exposiciones colectivas y muestras de artistas que trabajan en Cataluña

Las galerías del GGAC presentan la nueva temporada artística 2018-2019, en que destacamos la tercera edición del Certamen Miró&Art y varias exposiciones de galerías asociadas que continúan con los recientes Barcelona Gallery Weekend.

ESPAÑOL - Programa de la temporada (pdf)

Un passeig per les obres que podeu veure en aquest inici de temporada

Un paseo por la obras que podréis contemplar en este inicio de temporada

OBRES 2018-2019 (pdf)

Les nostres galeries

Nuestras galerías

III Certamen Miró&Art

Per tercer any consecutiu Vermuts Miró i el Gremi de Galeries d’Art de Catalunya (GGAC) convoquen el Certamen Miró&Art.

Cridats a participar els artistes que treballen a les galeries d'art associades al GGAC, el jurat haurà de triar un guanyador entre 35 obres presentades per 32 artistes de 20 galeries d'art membres del GGAC. Una decisió difícil de prendre que serà pública el proper 29 d'octubre. Esperem també que al 2019 puguem fer una nova exposició col•lectiva amb totes aquestes obres presentades. De moment, podran contemplar-les visitant les galeries d'art participants entre l'1 d'octubre i el 3 de novembre, on cada galeria exposarà les obres dels artistes que ha presentat a concurs.

I arribem enguany... En ocasió de les celebracions per commemorar el desè aniversari des que ens va deixar Josep Guinovart i d'acord amb la Fundació Privada Espai Guinovart, es va decidir dedicar la tercera edició a aquest gran artista. Guinovart és un dels màxims expo¬nents de l’avantguarda plàstica catalana i espanyola de la 2a meitat del s. XX. Com a creador va experimentar amb el realisme, l’expressionisme, l’informalisme i l’abstracció, raó per la qual encarna la figura de l’artista en mutació constant.

Així, enguany és ell, Josep Guinovart, la seva figura i el seu món interior, qui han inspirat als nostres artistes a agafar les eines de treball. A banda del premi en metàl•lic, l'obra guanyadora serà l’etiqueta que vestirà l’ampolla del vermut reserva Miró&Art del 2019.

Per participar, als artistes participants se'ls demana la creació d'una obra que pot ser una pintura, un dibuix, o una fotografia, en color i de mides màximes 100 cm d'alt per 70 cm d'amplada. Entre totes les obres presentades, els membres del jurat -presidit per Meritxell Torra i Junyent (vocal de Junta del GGAC i codirectora de Dolors Junyent, Galeria d'Art) i format per Maria Guinovart (directora de la Fundació Privada Espai Guinovart), Hèctor Albericio (de la galeria Art Petritxol), Francesc Mestre (antic director de Francesc Mestre Art) i Laura Prats (representant de Vermuts Miró)- decretaran una única obra com a guanyadora, la qual serà reproduïda i adaptada com a etiqueta de l'edició limitada de vermut reserva Miró&Art 2019.

CATALÀ - Certamen d'Art Vermuts Miró (pdf)
Por tercer año consecutivo Vermuts Miró y el Gremi de Galeries d’Art de Catalunya (GGAC) convocan el Certamen Miró&Art.

Llamados a participar todos aquellos artistas que trabajan en las galerías de arte asociadas al GGAC, el jurado tendrá que elegir un ganador entre las 34 obras presentadas por 32 artistas de 20 galerías de arte miembros del GGAC. Una decisión difícil de tomar que se dará a conocer el próximo 29 de octubre. Esperamos también que en el 2018 podamos hacer una nueva exposición colectiva con todas estas obras presentadas. De momento, pueden ser contempladas visitando las galerías de arte participantes entre el 1 de octubre y el 3 de noviembre, donde cada galería expondrá las obras de los artistas que ha presentado a concurso.

Y llegamos al presente año... Con ocasión de las celebraciones para conmemorar el décimo aniversario desde que nos dejó Josep Guinovart y de acuerdo con la Fundació Privada Espai Guinovart, se decidió dedicar la tercera edición a este gran artista. Guinovart es uno de los máximos exponentes de la vanguardia plástica catalana y española de la 2a mitad del s. XX. Como creador experimentó con el realismo, el expresionismo, el informalismo y la abstracción, razón por la cual encarna la figura del artista en mutación constante.

Así, este año es él, Josep Guinovart, su figura y su mundo interior, quien han inspirado a nuestros artistas a coger las herramientas de trabajo. Además del premio en metálico, la obra ganadora será la etiqueta que vestirá la botella del vermut reserva Miró&Art del 2019.

Para participar, a los artistas participantes se les pide la creación de una obra que puede ser una pintura, un dibujo, o una fotografía, en color y de medidas máximas 100 cm de alto por 70 cm de anchura. Entre todas las obras presentadas, los miembros del jurado -presidido por Meritxell Torra Junyent (vocal de Junta del GGAC y codirectora de Dolors Junyent, Galeria d'Art) y formado por Maria Guinovart (directora de la Fundació Privada Espai Guinovart), Hèctor Albericio (de la galería Art Petritxol), Francesc Mestre (antiguo director de Francesc Mestre Art) y Laura Prats (representante de Vermuts Miró)- decretarán una única obra como ganadora, la cual será reproducida y adaptada como etiqueta de la edición limitada de vermut reserva Miró&Art 2019.

ESPAÑOL - Certamen de Arte Vermuts Miró (pdf)

Obres / Obras

Galeries / Galerias

1. Artevistas Gallery
2. Canals, Galeria d'Art
3. Gothsland
4. AB Galeria d'Art
5. Àgora 3, Galeria d'Art
6. Anquin's
7. Espai Cavallers 31/33
8. Espai G d'Art
9. Galeria Antoni Pinyol
10. Galeria Comas
11. Galeria Cortina
12. Galeria Cromo
13. Galeria Fotogràfica ilmondo
14. Galeria Jordi Pascual
15. Grup Escolà Mar
16. Imaginart Gallery
17. L'Arcada Galeria d'Art
18. Olivart Art Gallery
19. Out Of Africa
20. Traç d’Art