Acte de presentació de caixes de vi del Priorat

“CLOS Galena” pintades per artistes catalans al Museum Of The City Of New York i a la Galeria Anquins

La nova col.lecció “ART, VI I TERRITORI” es va presentar el passat dia 3 de desembre al Museum City of New York amb la presència d’autoritats del nostre territori i destacades personalitats de NY, gràcies a l’esforç de Merche Dalmau, propietària del Celler “Clos Galena” i de la col·laboració de la galeria.
La col.lecció esta composada per 60 caixes de vi amb les tapes pintades amb temàtiques significatives del territori: Reus, Tarragona, el Priorat, paisatges, edificis, detalls modernistes, etc. . La col.lecció es va concebir com una carta de presentació del territori que els artistes han interpretat seguint el seu propi estil.

Han participat els artistes: Albert Alís, Mónica Castanys, Frank Jensen, Alícia Grau, Didier Lourenço, Coia Ibáñez Ferrater, Josep Moscardó, Ramón Moscardó, Lluis Puiggros i Benjamín Torcal.
Cada caixa és un objecte de cultura, una obra d’art certificada i original d'un artista de renom que ofereix un dels més premiats vins del “Priorat. L'art i el vi són l' essència de la nostra cultura. Us suggerim les caixes de vi pintades com un regal especial i original obsequi per les festes de Nadal.